Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.

January 10 2013

greu946war

10 Blogger Terbaik Malaysia

Kenali 10 Blogger Terbaik Malaysia dan salah seorangnya telah memperolehi RM3.5juta sebagai hadiah utama. Kemenangan yang dikecapi ini telah beliau salurkan sumbangan kepada badan kebajikan. Hurm,,, bagus jugak kalau sy buat artikel macam tu.. hehehe.. jangan marah yer.. seo contest Untuk menjadi seorang blogger yang terkenal tidaklah mudah seperti yang anda sangkakan, pelbagai rintangan dan cabaran yang harus di tempuhi apatah lagi untuk menempatkan diri di tangga yang ke 10 Blogger Terbaik Malaysia. Namun asas untuk menjadi seorang blogger terkenal kenalah mempunyai disiplin yang cukup tinggi, idea yang tidak ketandusan, kesabaran, sekurang-kurangnya anda seharusnya meluangkan masa selama 3 jam di hadapan latop. Mengkaji setiap niche dan keyword adalah sesuatu harus juga dipertengahkan. Kehidupan sepanjang kareer di dalam alam dunia cyber ini saya telah memperolehi USD200K sebulan dan hanya melalui platform blogspot sahaja saya berjaya membuktikan blogspot bukanlah satu platform yang dianggap remeh temeh. Kejayaan yang saya kecapi ini adalah datangnya dari satu kata kunci iaitu, Keyword for 10 Blogger Terbaik Malaysia is worth USD1.25M . It`s amazing keyword in the World (10 Blogger Terbaik Malaysia) is value 5 star . Terima kasih kerana telah mengiktirafkan kata kunci yang memberangsangkan ini.. Thanks all Malaysian. Hurm... Jangan marah yer just bermain katew-katew. Cuba korang tengok dekat gambar saya masukkan diatas. Pak Cik Google sendiri yang iktiraf Normizan Nordin sebagai 10 Blogger Terbaik Malaysia - jawatan kosong kerajaan. Jom try tgk kat google... pergi dekat google search engine. Sila copy baris yang berwarna merah seo contest
Tags: seo contest

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl